طرز تهیه ترشی لیمو ترش

طرز تهیه ترشی لیمو ترش

آشپزی
بدون دیدگاه

لیمو ترش یکی دیگر از خوراکی‌های خوشمزه در فصل تابستان است که با استفاده از آن می‌تواند کلی دسر، شیرینی، مربا و شربت‌های بی‌نظیر درست کرد. ترشی لیمو ترش جزو یکی از بهترین ترشی‌ها به شمار می‌آید که در کنار خواص بی‌نظیر آن برای بدن، ظاهر بسیار زیبایی نیز دارد که با درست کردن آن و قرار دادن در سفره‌، می‌توانید مهمانان خود را شگفت‌زده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی لیمو ترش در ادامه با مجله اینترنتی امروز فردا همراه باشید.

 

مواد لازم برای تهیه ترشی لیمو ترش

  • لیمو ترش تازه  ۱ کیلو گرم
  • آب لیمو ترش تازه به مقدار کافی
  • نمک ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز و سیاه ۱ قاشق مرباخوری
  • سیاه دانه به مقدار کافی

 

مرحله اول

برای تهیه ترشی لیمو ترش، در ابتدا لیموهای تازه و زرد رنگ را انتخاب و آن ها را خوب و با دقت می شوییم تا تمیز شوند.

مرحله دوم

سپس لیموهای شسته شده را به مدت ۱ روز در برابر نور مستقیم خورشید قرار می دهیم و اجازه می دهیم پوست آنها کاملا خشک شود.

مرحله سوم

پس از خشک شدن لیموها، آنها را جمع می کنیم و با یک چاقوی تیز لیموها را به صورت ورقه ای و حلقه مانند برش می زنیم و در یک ظرف بزرگ می ریزیم. سعی کنید زیاد نازک یا بزرگ برش نزنید.

مرحله چهارم

بعد از برش زدن لیموها هسته های آنها را با یک کارد به صورت کامل جدا می کنیم. توجه داشته باشید که حتما همه هسته ها را دربیاورید، چون هسته های لیمو باعث تلخ شدن ترشی می شوند.

مرحله پنجم

در ادامه نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و سیاه دانه را روی لیموهای ورقه ای شده می ریزیم و به آرامی با قاشق هم می زنیم تا لیموها به مواد آغشته شوند.

حالا ترشی آماده شده را داخل ظرف شیشه ای درب دار تمیز و خشک می ریزیم تا جایی که شیشه پر شود. بعد درب شیشه را محکم می بندیم.

مرحله هفتم

شیشه ترشی را به مدت ۳ روز در حیاط زیر تابش مستقیم نور آفتاب قرار می دهیم و در این ۳ روز گاهی شیشه را سر و ته کرده و تکان می دهیم تا ترشی مخلوط شود.

مرحله پایانی درست کردن ترشی لیمو ترش

پس از ۳ روز وقتی که ترشی آب انداخت، مقداری آبلیموی تازه و ترش به آن اضافه می کنیم تا اندازه ای که آبلیمو روی لیموها را بگیرد. سپس مجددا درب شیشه را می بندیم و ترشی را به مدت ۱ ماه درون یخچال می گذاریم تا برسد.

 

نکات تهیه ترشی لیمو ترش

در این مدت از باز کردن درب ظرف خودداری کرده و آن را حتما در یخچال نگهداری کنید؛ چرا که هوای گرم باعث ایجاد کپک در ترشی می‌شود

 

جهت مشاهده مطالب بیشتر از دانسنتی های آشپزی به این صفحه مراجعه نمائید. مجله اینترنتی امروز فردا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمائید.

 

لطفا امتیاز دهید
, , , ,
مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید