مواد غذایی که نباید در یخچال نگه دارید

مواد غذایی که نباید در یخچال نگه دارید

آشپزی
بدون دیدگاه

همه ما مواد غذایی را تا جای ممکن و به مدت زمان طولانی نگهداری می کنیم. یکی از این روش ها فریز کردن به کمک یخچال و فریزر است. این موضوع در مورد اکثر خوراکی‌ها واقعیت دارد. اما برخی خوراکی‌ها تازگی خود را در یخچال از دست می‌دهند. همچنین برخی اوقات سرد کردن خوراکی‌ها طعم و عطر آنها را کاهش می‌دهد و در بافت آنها نیز تغییراتی ایجاد می‌کند. این درحالی است که با نگهداری آن‌ها در دمای اتاق می‌توان از نابودی غیرعمدی بسیاری از مواد مغذی آن‌ها پیشگیری کرد.
اما به هر حال هیچ چیز جای مواد غذایی تازه را نمی گیرد. و البته برخی مواد غذایی را نباید در یخچال و فریزر نگه داری کرد. در واقع این مواد طراوت خود را در یخچال از دست می دهند. برای آشنایی کامل با مواد غذایی که نباید در یخچال نگه دارید در ادامه با مجله اینترنتی امروز فردا همراه باشید.

 

مواد غذایی که نباید در یخچال نگه دارید ؛

سیب زمینی

بهترین حالت نگه داری سیب زمینی در محیط خنک و تاریک است، اما یخچال خیلی سرد است. با وجود سرمای یخچال نشاسته در سیب زمینی ها شروع به خرد شدن می کند و باعث ایجاد یک بافت ریز در سیب زمینی می شود که خوردن آن ناخوشایند است. همچنین نشاسته شروع به تبدیل شدن به شکر در یخچال می کند و بیشتر بر روی طعم آن تأثیر می گذارد.

پیاز

پیازها در یخچال سریعتر خراب می شوند تا در فضای باز و در دمای معمولی. زودتر از آنکه فکرش را بکنید کپک و قارچ می زنند. بهتر است پیاز را در دمای اتاق نگهداری کنید ، اما آنها را از تابش مستقیم نور خورشید دور نگه دارید.
البته اگر می خواهید پیاز را پس از اینکه پیاز پوست کنده و برش خورد در یخچال نگه داری کنید ، کافی است آن را در یک کیسه مخصوص فریزر قرار دهید و در کشوی مخصوص سبزیجات در یخچال نگه داری کنید.

 

ریحان

ریحان در یخچال فاسد و سیاه می‌شود و بو و طعم مواد غذایی موجود در یخچال را به خود می‌گیرد و غیر قابل استفاده می‌شود. برای بهتر ماندن ریحان بهتر است آن را در خارج یخچال نگه دارید. اگر می‌خواهید از آن برای مدت طولانی استفاده کنید آن را بپزید و درون فریزر بگذارید

 

عسل

عسل زمانی‌ که در یخچال قرار می‌گیرد، ساختاری کریستالی مانند پیدا کرده و سفت می‌شود. بنابراین عملا غیر قابل استفاده می‌شود و دیگر طعم خوبی نخواهد داشت. اما با قرار دادن عسل در دمای اتاق می‌توان آن را برای مدت زمان طولانی نگهداری کرد

 

گوجه فرنگی

نگهداری گوجه فرنگی در یخچال باعث می‌شود طعم خود را از دست بدهد. گوجه‌فرنگی‌ها را تا زمانی که کاملاً رسیده باشند در دمای اتاق نگه دارید، سپس فوراً از آنها استفاده کنید. اگر بیش از حد رسیده‌اند، می‌توانید آن‌ها را برای مدت کوتاهی در یخچال نگهداری کنید تا تازگی آن‌ها حفظ شود.

 

موز

نگهداری موز در یخچال می‌تواند باعث تیره شدن پوست شود، اما ممکن است میوه داخل آن هنوز نارس باشد. موز را در دمای اتاق نگه دارید تا زمانی که رسیده شود و اگر می‌خواهید ماندگاری آن را افزایش دهید، آن را به یخچال منتقل کنید.

 

آجیل

یخچال با جلوگیری از فاسد شدن روغن می تواند عمر آجیل را طولانی تر کند. با وجود این مزیت ، خوردن آجیل سرد اصلا لذت بخش نیست و تشخیص مزه آن ها را دشوار می کند. همچنین آجیل ها در یخچال مستعد جذب بوی مواد غذایی مختلف داخل یخچال هستند و طعم آنها تغییر می کند. اصطلاحاً بوی یخچال می گیرند.
بهتر است آجیل ها را در یک ظرف بسته هوابندی شده در دمای اتاق نگهداری کنید. برای احیای آجیلهایی که در یخچال قرار داده اید، می توانید آنها را قبل از مصرف در یک تابه خشک کمی تفت دهید.

 

سیب

اگر ترجیح می دهید سیب سرد بخورید در یخچال گذاشتن آن اشکالی ندارد. اما لزوما نیازی به نگهداری آن در یخچال نیست. سیب می تواند تا چند هفته در روی میز شما و در دمای معمولی دوام آورد. سرما می تواند به مرور سبب از بین رفتن تردی سیب شود.

 

آووکادو

اگر آووکادویی که تهیه کرده‌اید هنوز نرسیده است آن را درون یخچال قرار ندهید اما اگر آووکادورسیده تهیه کرده‌اید می‌توانید با خیال راحت آن را درون یخچال نگه دارید.

 

روغن زیتون

روغن زیتون باید در تاریکی نگهداری شود و به همین دلیل است که بطری های حاوی روغن زیتون اغلب تیره رنگ هستند. اما با وجود اینکه محیط یخچال در بیشتر زمانها محیطی تاریک است، به دلیل سردی آن روغن زیتون سفت شده به حالت جامد در می آید. بعلاوه نگهداری در یخچال بر طعم و مزه روغن زیتون کاملا بکر و خالص تاثیر می گذارد بنابراین روغن زیتون را فقط در محیط تاریک و بدون نورمانند داخل کابینت نگهداری کنید.

 

به یاد داشته باشید که نگهداری مناسب غذا برای حفظ کیفیت و ایمنی غذا ضروری است. همیشه دستورالعمل‌های نگهداری خاص را برای هر ماده غذایی دنبال کرده و در صورت شک، بسته‌بندی را نگاه کرده یا با یک متخصص ایمنی مواد غذایی مشورت کنید.

جهت مشاهده مطالب بیشتر از دانسنتی های آشپزی به این صفحه مراجعه نمائید. مجله اینترنتی امروز فردا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمائید.

لطفا امتیاز دهید
, , , , , , , , , , , , ,
مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید