Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wordpress-seo domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home2/emrozfarda/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
تالاب صورتی لیپار در چابهار | مجله اینترنتی امروز فردا
تالاب صورتی لیپار در چابهار

تالاب صورتی لیپار در چابهار

گردشگری
بدون دیدگاه

تالاب لیپار در جاده ساحلی چابهار به شهرک گواتر جا خوش کرده است. چابهار در شرق این تالاب واقع شده است. برای آنکه از چابهار به این تالاب صورتی برسید، باید حدود ۴۸ کیلومتر در جاده ساحلی برانید. در جنوب این دریاچه صورتی، گستره آبی دریای عمان خودنمایی می‌کند.

 

آشنایی با تالاب صورتی لیپار در چابهار

تالاب لیپار که در حوالی دریای عمان واقع شده است، تولدش را مدیون این دریا است. این تالاب یکی از جاهای دیدنی سیستان و بلوچستان به‌حساب می‌آید. در واقع لیپار صورتی‌رنگ، حاصل بی‌حرکت‌ماندن بخشی از آب دریای عمان است. دریاچه لیپار چابهار با روستایی که دریاچه در آن جا خوش کرده، هم‌نام است. ترکیب صورتی رویایی و آسمان آبی، فوق‌العاده چشمگیر و دوست داشتنی است. زیبایی منظره این دریاچه با کوهی که به آن مشرف است، کامل می‌شود. تالاب صورتی لیپار، منطقه‌ای بکر و منحصربه‌فرد است. این منطقه بستر میزبان گونه‌های جانوری همچون فلامینگو، حواصیل، تیهو، خوتکا و… است. گیاهانی همچون گز و چش این دریاچه رویایی را تزئین کرده‌اند.

 

پلانکتون‌ها و ماجرای صورتی شدن تالاب لیپار

پلانکتون‌ها در دریا، تالاب و اقیانوس پیدا می‌شوند. به دلیل انتشار رنگ سرخ ملایم، می‌توانند دریاچه‌ها را با رنگ صورتی، زیبا‌تر نشان دهند. وجود این موجودات میکروسکوپی و سایر کنش و واکنش‌های طبیعت و اقلیمی در این منطقه، سبب می‌شود که ما شاهد یکی از زیباترین بوم‌های نقاشی طبیعت در جنوب ایران باشیم تا تالابی برخلاف رنگ‌های کلیشه‌ای، به حیات خود ادامه دهد.

 

تاثیر عامل اقلیمی در صورتی شدن این تالاب

البته فراموش نکنید که این پدیده طبیعی، کاملاً متاثر از شرایط اقلیمی، میزان بارندگی و وضعیت آب‌وهوایی فصول است. به همین دلیل خلوص رنگ صورتی دریاچه لیپار چابهار می‌تواند متغیر باشد. اگر دلتان می‌خواهد که صورتی‌ترین چهره لیپار را تماشا کنید، بهتر است در ماه‌های بهاری فروردین و خرداد و ماه‌های زمستانی بهمن و اسفند به این منطقه سفر کنید.

 

جهت مشاهده مطالب بیشتر از دانسنتی های گردشگری به این صفحه مراجعه نمائید. مجله اینترنتی امروز فردا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمائید.

لطفا امتیاز دهید
, , , ,
مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید